Over Mondzorg Ouborg

Pauline Uilenbroek – Ouborg

Wie zit er naast u? Ik ben een gedreven mondhygiënist met interesse en zorg voor mijn patiënten, collega’s en mijn vak.

Sinds 2002 ben ik werkzaam in de tandheelkundige praktijk.

Eerst als tandartsassistente en in 2009 afgestudeerd mondhygiënist Bachelor of Health. Dit houdt in dat ik naast parodontale behandelingen ook  restauratieve werkzaamheden verricht.

Naast reguliere patiënten behandel ik ook angstpatiënten, kinderen en bijzondere zorggroepen ofwel ik ben van alle markten thuis.

Enkele termen die mij passen: zelfstandig, teamspeler, perfectionist, communicatief en innovatief. Ik behandel mensen zoals ik zelf behandeld wil worden.

Persoonlijke behandeling, in de praktijk en aan huis

Mensen om mij heen weten dat ik altijd bezig ben met mijn vak en kritisch naar mezelf ben. Om te blijven groeien werk ik actief aan kwaliteit, ik vind het prettig om de beste zorg voor iedere patiënt te bieden en ook te waarborgen.  

Ik kan mijn werk niet zonder u, maar ook niet zonder collega’s.

Naast mijn werkzaamheden met Mondzorg Ouborg mag ik in een praktijk voor bijzondere tandheelkunde werken en ben ik docent bij een opleidingsinstituut en train ik stagiaires.

Thuis

Een fijn gezin met een man en kinderen die mij steunen in het werk wat ik doe, waardoor ik op de meeste dagen dan ook wel bereikbaar ben, uiteraard met toewijding voor hen.